Adliye Önünde, Tutuklu KESK'li Kadınlar Için Oturma Eylemi

Ankara Kadın Platformu üyesi bir grup, terör örgütü KCK soruşturması kapsamında tutuklanan KESK üyesi kadınların...

Ankara Kadın Platformu üyesi bir grup, terör örgütü KCK soruşturması kapsamında tutuklanan KESK üyesi kadınların serbest bırakılması için adliye önünde oturma eylemi yaptı.

Ankara Adliyesi Atatürk Bulvarı girişinde toplanan grup üyeleri, ‘İddianameye yanıtımızdır, arkadaşlarımız serbest bırakılsın’ pankartı açıp, "KESK’li kadınlar serbest bırakılsın" sloganları attı. Toplanan grup adına basın açıklaması hem Türkçe hem Kürtçe okundu. Kadınlar yaptıkları açıklamada tutuklu arkadaşlarının serbest bırakılmasını istedi. Yapılan açıklamanın ardından protestocu grup, adliye önünde kısa süreli oturma eylemi yaptı. Eylemci kadınlar daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: