Adliye Önündeki Kurşunlama Zanlıları Nöbetçi Mahkemeye Gönderildi

KAYSERİ Dün sabah Kayseri Adliye binası önünde meydana gelen olayda, bir süre önce boşanan Leyla Ağca Kavga sırasında iddiaya göre

KAYSERİ Dün sabah Kayseri Adliye binası önünde meydana gelen olayda, bir süre önce boşanan Leyla Ağca Kavga sırasında iddiaya göre Erkan Ağca, belinden çıkardığı tabancayla eski eniştesi Levent Yıldız'ı göğsünden, kardeşi Bülent Yıldız'ı ise sol bacağından vurdu. Büyük ağabey Kemal Ağca da eski damatlarının babası Recep Yıldız'ı sopa ve bıçak darbeleriyle yaraladı. Recep Yıldız ayakta tedavi edilirken, büyük oğlu Levent ile küçük oğlu Bülent Yıldız ise sevkedildikleri hastanelerde ameliyata alındı.
Olay sonrası gözaltına alınan ve cinayet masası polislerince sorgulanan Erkan ve Kemal Ağca kardeşlerin Talas ilçesinde fırın işlettiği, Erkan Taş’ın da arkadaşları olduğu ve o sırada olaya karıştığı ileri sürüldü.
3 şüpheli, silah, bıçak ve sopa ile adam yaralamak gerekçesiyle mahkemeye çıkarıldı. 2 ayrı hastanede yatan yaralı Yıldız kardeşlerin ise hayati tehlikeyi henüz atlatamadıkları ve yoğun bakım servisinde yattıkları anlaşıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: