Adliyeye sevk edilen 5 çete üyesinden 4'ü tutuklandı

Kocaeli ve 4 ayrı ilde örgütlenen 15 kişilik otomobil çetesinde adliyeye sevk edilen 5 kişiden...

Kocaeli ve 4 ayrı ilde örgütlenen 15 kişilik otomobil çetesinde adliyeye sevk edilen 5 kişiden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyette ifadeleri alınan 10 kişinin ise önümüzdeki günlerde adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, Kocaeli’nde artan otomobil hırsızlıkları üzerine şehirde çalışma başlattı. Fiziki ve istihbari bilgiler sonucunda 5 ayrı ilde örgütlenen bir çeteyi tespit eden ekipler, 4 ay boyunca şebekeyi takibe aldı.Güvenlik güçleri Kocaeli, İstabul, Ankara, Sakarya ve Giresun’da gerçekleştirdikleri operasyon sonrasında içlerinde çete lideri olduğu ileri sürülen K.A’nın da bulunduğu 15 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen Yüksel F, Fatih Y, Serdar Ç, Mehmet A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, Ömer A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Diğer zanlıların sorgulamalarının devam ettiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz