Adliye’ye Yeni Duruşma Salonu

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde yaşanan sel felaketinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ndeki yaraların sarılması sürüyor.Sel sularına maruz kalan...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde yaşanan sel felaketinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ndeki yaraların sarılması sürüyor.

Sel sularına maruz kalan adliyedeki duruşma salonlarında boya-badana işleri tamamlanırken mevcut olan 2 duruşma salonuna bir duruşma salonu daha eklenerek duruşma salonu sayısı 3’e çıkarılacak.

Bunun yanı sıra adliye binasında hizmet veren İcra Müdürlüğü’nün de adliye binasının hemen yan tarafında bulunan binaya taşındı. Hükümet Konağı içinde hizmet veren baro birimindeki tadilat çalışmaları parkelerin yapılması ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Öte yandan binada bir müddet süre adli sicil kaydı verilemezken, geçtiğimiz hafta itibari ile verilmeye başlanan sabıka kayıtları için de adliye girişinde bulunan polis noktası daimi Adli Sicil Bürosu’na dönüştürüldü. Mevcut olan büronun hemen yanına ise, yeni polis noktası yapıldı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını kaydeden yetkililer, adliye birimlerinin kısa sürede hizmete gireceği müjdesini verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: