Adnan Efe, başkan seçildi

AK Parti Siirt Merkez İlçe 4. Olağan Kongresi yapıldı. Eczacı Adnan Efe, kongrede merkez ilçe...

AK Parti Siirt Merkez İlçe 4. Olağan Kongresi yapıldı. Eczacı Adnan Efe, kongrede merkez ilçe başkanlığına seçildi.
Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede konuşan Adnan Efe, partisinin bu güne kadar yaptığı hizmetleri anlattı. AK Parti İl Başkanı Ali İlbaş ise konuşmasında yakın tarihte yaşananları hatırlattı, sıkıyönetim ve olağanüstü hallerle ülkenin ve vatandaşın zor günler geçirdiğini belirtti. AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, 2014'te yapılacak olan yerel seçimlere hazır olduklarını söyledi. AK Parti Milletvekili Afif Demirkıran da konuşmasında, efendilik taslayan kurumların halka hizmet eder hale getirildiklerini ifade etti.
Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, yeni anayasa konusunun vazgeçilmez olduğunu, milletin talebini yerine getirmek için çok çalıştıklarını söyledi. Kaçar “Bu güne kadar milletin iradesi hep hiç sayıldı. Darbecilerin kirlettiği 12 eylülü, 12 eylül referandumunda halkımız temizledi. Şimdide bütün etnik kökenlerin işte bu benim anayasam diyecekleri yeni bir anayasa hazırlıyoruz. Postal sesine göre değil, halkın sesine göre dizayn edilmiş bir anayasa istiyoruz. Darbecilerin hazırladığı anayasa ile demokrasi olmaz. 74 milyon insana hitap edecek bir anayasa çıkaracağız.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından tek liste ile seçimlere gidildi. Eczacı Adnan Efe, merkez ilçe başkanlığına getirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz