Adnan Manderes Havalimanı'nda "konfor Salonu" Açıldı

İZMİR (A.A) - Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde yeni bir özel yolcu salonu açıldı.

İZMİR (A.A) - Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde yeni bir özel yolcu salonu açıldı.

TAV İşletme Hizmetleri tarafından İç Hatlar Giden Yolcu bölümündeki "Comfort Lounge" salonunun açılışı için tören düzenlendi.

TAV İzmir Genel Müdürü Erkan Balcı, törende gazetecilere yaptığı açıklamada iç hat terminalinde uçuş işlemlerini tamamlayan yolcuların uçağa binmeden önce kullanabilecekleri Comfort Lounge ile yolcu beklentilerinin karşılanmış olduğunu belirtti.

Salonda açık büfe sınırsız ikram, kablosuz internet, "business corner", günlük gazete ve periyodik dergi seçenekleri, playstation köşesi ve televizyon yayınının yanı sıra çocuk odasının da bulunduğunu kaydeden Balcı, tesisin kullanım bedelinin yaz sezonu boyunca 25 lira olarak belirlendiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Balcı, tesisten anlaşmalı bankaların müşterilerinin de yararlanması için görüşmelerin sürdüğünü sözlerine ekledi.

Öte yandan Balcı, TAV'ın 20 yıllık işletme hakkını kazandığı Adnan Menderes Havalimanı'nda inşaatın hızla sürdüğünü, 250 milyon avroluk yatırımla inşa edilecek çevre dostu terminalin son teknolojiyle donatılacağını, terminalin 2014 yılında tamamlanacağını kaydetti.

Muhabir : Tolga Albay / Ali Rıza Karasu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: