Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu 5.dönem Mezunlarını Verdi.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu 5.dönem mezunlarını verdi. Düzenlenen törenle öğrenciler belgelerini alırken,...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu 5.dönem mezunlarını verdi. Düzenlenen törenle öğrenciler belgelerini alırken, dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeleri takdim edildi.

Didim Yerleşkesinde düzenlenen törene Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Garnizon Komutanı M.Alper Köseoğlu, ADÜ Didim MYO Müdürü Prof.Dr Atilla Yüksel, Öğretim elemanları, idari personel ve veliler katıldı. Törende konuşan ADÜ Didim MYO Müdürü Prof.Dr Atilla Yüksel öğrencilere seslenerek "Bugün bir kez daha şahit oldum ki öğrencilerimiz hem kişisel olarak hemde fiziksel olarak çok göze batan çocuklar ve bunun kendilerine mesleki ve ailevi yaşam olarak gelecekte çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu öğrencilerin yetişmesinde büyük emek veren tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bir okulun bir hocanın başarısı mezuniyetle ortaya çıkmaz mezuniyetten sonra ortaya çıkar. Biz öğrencilerimizin takipçisi olacağız."dedi.

Reklam
Reklam

Ardından kürsüye gelen dönem birincisi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Sercan Elmalı bir konuşma yaptı ve tüm okul yönetimine ve idaresine teşekkür etti.

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise Üniversite gençliğini, mutlu görmenin kendisini de mutlu ettiğini söylerken, bu yıl Üniversite bünyesinde kurulan Apollon Taraftar grubuna da ayrıca teşekkür etmeyi unutmadı.

Başkan Kamacı Üniversitenin Didim için önemini bildiklerini belirterek her türlü konuda yanlarında olacakları mesajını verdi.

Konuşmaların ardından Okul Öğretim üyeleri tarafından öğrencilere mezuniyet belgeleri verilirken, dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeleri verildi. Tören sonundan öğrenciler kep atarak mezuniyet sevinci yaşadılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: