Adnan Menderes Yaşam Parkı'na "Masal Parkı"

Gediz ilçesinde, Adnan Menderes Yaşam Parkı'nda masal kahramanlarının maketleri bulunan "Masal Parkı" oluşturuluyor.

Gediz ilçesinde, Adnan Menderes Yaşam Parkı'nda masal kahramanlarının maketleri bulunan "Masal Parkı" oluşturuluyor.

Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye tarafından düzenleme çalışmaları devam eden ve son aşamaya gelen Adnan Menderes Yaşam Parkı'nda çocukları da unutmadıklarını ve masal kahramanlarının maketlerinden oluşan Masal Parkı inşa ettiklerini bildirdi.

Parkta büyük oyun grupları da bulunduğu bilgisini veren Saraoğlu, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Adnan Menderes Yaşam Parkı henüz hizmete açılmamasına rağmen halkımız tarafından büyük ilgi görmüş ve vatandaşlarımız bahar aylarını yaşadığımız şu günlerde vakitlerini burada geçirmeye başlamıştır. Bu ilgi halkımız kadar bizi de çok mutlu etti. Parka çocuklarıyla gelen vatandaşlarımızın, çocuklarını eğlendirmek en büyük arzularıdır. Bu nedenle dev çocuk oyun grubu yapılarak çocuklarımıza armağan edilmiştir. Hemen akabinde çocuklarımız kadar büyüklerin de ilgisini çekecek bir Masal Parkı yapımına başladık. Masal kahramanlarının yer aldığı Masal Parkı da çocuklarımıza güzel bir hediye olacak diye düşünüyoruz."

Saraoğlu, Adnan Menderes Yaşam Parkı'nda ışık ve su oyunlarına sahip gölete balık yavruları bırakarak görsel güzelliklere doğal bir canlılık kazandırdıklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Mehmet Altıntaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: