Adnan Oktar'dan olay yaratacak Deniz Gezmiş paylaşımı

'Kedicikleri' ile gündeme oturan Adnan Oktar, Twitter hesabından yaptığı Deniz Gezmiş ve İbrahim Kaypakkaya paylaşımları sosyal medyada olay oldu. Gezmiş ve Kaypakkaya nesline "temiz gençler" diyen Adnan Oktar, "Allah'sız Mehdiyete inandırıp mahvettiler. O gençler temiz bir heyecanla ortaya çıktı ama Allah'sızlığın oyununa düştüler. Onları bu yola yönlendiren yanlış inançlarıdır" ifadesini kullandı.

Adnan Hoca lakabı ve Kedicikleri ile bilinen Adnan Oktar, sosyal medya hesabından 1972 yılında idam edilen Deniz Gezmiş ve 1973 yılında Diyarbakır Cezaevi'nde hayatını kaybeden TİKKO örgütünün kurucusu İbrahim Kaypakkaya hakkında şaşırtan paylaşımlarda bulundu.

"Deniz Gezmiş İbrahim Kaypakkaya'nın nesli temiz gençlerdi, azimleri coşkuları güzeldi ama onları Allah'sız Mehdiyete inandırıp mahvettiler" diyen Oktar, açıklamasının devamında şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"O gençler temiz bir heyecanla ortaya çıktı ama Allah'sızlığın oyununa düştüler Aynı azmi sevgi dolu İslam için gösterseler sultan olurlardı. Yaptıkları yasa dışı eylemleri asla tasvip etmem asıl sorumlu onları bu yola yönlendiren yanlış inançlarıdır. O yüzden ilmi mücadele önemli"