Adnan Polat istifa etti mi?

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Mehmet Helvacı, Doğan Yalçıkaya ve Vedat Eşkinat'ı istifaya davet ederken, kimsenin Galatasaray Başkanlık mekanına laf edemeyeceğini söyledi.

"Başkan Kuzu değil Aslan'dır"
Galatasaray 2. Başkanı Mehmet Helvacı'nın Başkan Adnan Polat'a rest çekmesiyle sarı-kırmızılılarda neler olacağı merakla ediliyordu.

Basının karşısına çıkan Polat Helvacı dahil üç yöneticinin istifasını istedi.

Spekülasyonlar, suçlamaları üst üste koyunca dünyanın en kötü adamı benim. 2005-2006'ları herkes unuttu. Erken seçime gidelim ibra oluruz diyorlar. Ben ibra olmak olmamak gibi bir derdim yok. Sanki Galatasaray yönetimi hırsızlık yapmış gibi ibradan korkuyorlar. İsteyen istediği gibi denetlesin, biz doğruları getirip üyelerimizin önüne koyarız. Onların kararına da saygı duyarız. Eğer bu olmazsa ben ikinci başkan olarak (Mehmet Helvacı) imza kampanyası başlatırım seçim için diyor. Başkanlık makamına kimse tehdit edemez, şantaj yapamaz, bunun adı ihanettir. Mehmet Helvacı, Doğan Yalçınkaya, Eşkinat'ı onurlu insanlar gibi istifaya davet ediyorum. Galatasaray başkanı aslandır, kuzu değildir. Kendileri bugün içinde istifalarını getirmelerini rica ediyorum. "

[**

MAGAZİN 'BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN**](http://www.facebook.com/?ref=logo#%21/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)