Adres sordu, canından oldu!

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Ahmetağa Köyü'nde içki içen şahıslara adres soran genç, korkup kaçınca canından oldu.

Edinilen bilgiye göre, dün gece 03.00 sıralarında, yaya olarak Alaşehir İlçesi Hacıaliler Köyü'ne gitmekte olan Kamil Erbay (19), yol kenarındaki bahçede içki içmekte olan Süleyman Altıngül'e (33) rastlayarak "Hacıaliler Köyü'ne gideceğimi, nereden gidilir?" diye sordu. Şahsın sarhoş olduğunu farkeden genç kaçmaya başladı. Süleyman Altıngül, yanında bulundurduğu silahla gencin arkasından 3 el ateş açtı. Kurşunlardan birisi gencin sırtına isabet etti. Yaralı olarak kaçan genç, daha sonra köyden İbrahim Çekin'in bahçesinde düşerek hayatını kaybetti. Sabah erken saatte kalkan Çekin, bahçesi içinde birisinin kanlar içinde yattığını görünce, durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen Sarıgöl Jandarma ekipleri, cesedin bulunduğu yerden olayın geçtiği yere kadar kan izlerini takip ederek olaya karışan şahsı 1 saat içinde ele geçirdi.

Reklam
Reklam

Sarhoş olduğunu tabancasını nereye ateş ettiğini bilmediğini belirten zanlı Süleyman Altıngül (33), "Gece köydeki büfenin önünde içiyorduk. Yanımıza birisi geldi. 'Hacıaliler Köyü'nde arkadaşım var oraya gideceğim' dedi. Ben de 'Orada benim de arkadaşım var, telefon açalım' dedim. Genç yanımdan kaçtı. Ben de tabancamı 3 el ateşledim. Nereye ateş ettiğimi bilmiyorum. Havaya mı yoksa arkasından mı? Bilmiyorum" dedi. Suçunu itiraf eden zanlı, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Öldürülen gencin Sarıgöl'e bağlı Yeniköy'den olduğu, bir kaç gün önce "Arkadaşıma gidiyorum" diyerek evinden ayrılığı öğrenildi. Öldürülen genç köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.