ADSİAD’dan Demirspor’a Destek Çağrısı

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, Adana Demirspor’a play-off maçlarında tüm şehrin...

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, Adana Demirspor’a play-off maçlarında tüm şehrin destek vermesi gerektiğini söyledi.

PTT 1. Lig’de zor şartlara rağmen teknik heyet, yönetim, futbolcu ve taraftarlarla bütünleşerek Süper Lig yolunda önemli bir avantaj yakalayan mavi-lacivertlilere destek çağrısında bulunan Sönmez, Adanaspor’un da önemli bir mücadele örneği sergilediğini ancak son maçta istediği sonucu alamadığını vurguladı.

Adana’nın iki güzide takımının Süper Lig’de olmasını arzu ettiklerini bu gerçeğin Adana’ya her yönüyle katkı koyacağını ifade eden Sönmez, “İki takımımız da PTT 1. Lig’de sonuna kadar tedbiri elden bırakmadı. Son ana kadar Adanaspor ve Adana Demirspor’un play-off maçlarına kalacağını düşünüyorduk, ancak olmadı. Şimdi tüm Adana birliktelik ruhuyla Demirspor’a maddi-manevi katkıda bulunmalı. Adana Demirspor’un play-offlarda başarılı sonuçlar alarak süper ligde mücadele etmesini sağlamalıyız.” dedi.

Reklam
Reklam

ADSİAD’ın Adana Demirspor yönetiminin destek çağrısına kayıtsız kalmayacağını, üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade eden Sönmez, iş dünyasını da bu oluşuma katılmaya çağırdı. Adana kamuoyunun bugünden başlayarak bütünleşmesi gereğine değinen Sönmez, “Pazar günü 5 Ocak Stadyumu’nda oynanacak ilk maçta tribünleri doldurmalıyız. Şehrimizin artık süper ligde bir temsilcisinin olması gerekiyor. Adana Demirspor’un süper lige çıkması en büyük dileğimiz. Bunun için de tüm Adanalıların camiaya destek vermesi gerekiyor. Bu dileğimiz gerçekleşirse büyük mutluluk yaşayacağız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: