Adt ‘eylül’ü Unutmadı

Adana Devlet Tiyatrosu (ADT), ‘Define Adası’ adlı çocuk oyununu, geçen ay evlerinin balkonundan düşerek hayatını...

Adana Devlet Tiyatrosu (ADT), ‘Define Adası’ adlı çocuk oyununu, geçen ay evlerinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden ADT Müdür Yardımcısı ve oyuncu Deniz Gökçe Kayhan'ın 2 yaşındaki kızı Eylül anısına sahneleyecek.

‘Define Adası’ adlı çocuk oyununun Rejisörü Gökhan Doğan, ADT'de düzenlediği basın toplantısında, oyunun, geçen ay evlerinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden ADT Müdür Yardımcısı ve oyuncu Deniz Gökçe Kayhan'ın 2 yaşındaki kızı Eylül anısına sahneleneceğini açıkladı.

Müdür yardımcıları olan oyuncu Deniz Gökçe Kayhan'ın daha önce başka bir çocuk oyunu hazırladığını hatırlatan Doğan, ancak Kayhan'ın kızı 2 yaşındaki Eylül'ü kaybetmesi sonucu bu projenin yarım kaldığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Doğan, bunun üzerine ADT oyuncuları olarak bir çalışma yaptıklarını kaydederek, "Deniz Gökçe Kayhan'ın projesini aynı oyun olarak değil ama bu yıl ki çocuk oyununa bakışı, yaklaşımı, projeye olan düşkünlüğü, inancı üzerinden onun ruhunu ve duygusunu kaybetmeden ve eskitmeden ekip olarak bir araya geldik. Madem böyle sıkıntılı ve çok kötü bir şey yaşadık bunun karşılığında Deniz'in yanında olduğumuzu hissettirecek bir şey yapalım dedik. Onun için biz 'Define Adası'na karar verdik ve çalışmalara başladık. Öyle inanıyoruz Deniz de izlediğinde bizimle aynı kanaati paylaşacaktır. Çok güzel, keyifli, çocuklarımıza yakışır bir oyun çıkardık. Oyunu Deniz Gökçe Kayhan'ın geçen ay evlerinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden 2 yaşındaki kızı Eylül anısına sahneleyeceğiz. Eylül'ün anısına yaptığımız bir iş olduğu için de bu projenin içerisinde Adana Devlet Tiyatrosu'nun kadrolu tüm oyuncuları yer alıyor” dedi.

Doğan, oyunu 2 perde halinde sahneleyeceklerini belirterek, yarın Define Adası’nın prömiyerini yapacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: