Adü, Çiçekleri Güldürdü

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Pediatri Servisinde yatan çocuklar için Ortaklar Kurtuluş...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Pediatri Servisinde yatan çocuklar için Ortaklar Kurtuluş Ortaokulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması organize edildi.

Etkinliğe Pediatri Servisinde tedavi gören çocuklar, aileler, servis çalışanları, Ortaklar Kurtuluş Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

“Çiçekler Gülsün Diye” adıyla gerçekleşen projenin içinde olan Ortaklar Kurtuluş Ortaokulu öğretmenleri, 23 Nisan öncesinde Pediatri servisinde yatan çocukların hangi oyuncakları sevdiğini tespit ettiler, servis öğrenciler tarafından süslendi.

Reklam
Reklam

23 Nisan günü İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlayan etkinlik, öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunu gösterisi ve skeçlerin sunulmasının ardından okul korosunun hazırlamış olduğu müzik ziyafeti ile devam etti.

Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü, Ortaklar Kurtuluş Ortaokulu ve Üniversitemizin desteği ile gerçekleşen etkinlikte, projeyi hazırlayan Okul Müdürü Hüseyin DİBEK ve Sınıf Öğretmeni Erhan ÇINKIR, hasta çocukların kendilerini yalnız hissetmelerini ve unutulduklarını düşünmelerini engellemek istediklerini belirterek, “Eğlenme ve eğlendirme alışkanlığını, paylaşabilmeyi, her yerde her zaman eğitim anlayışı ile gerçekleştirmeyi amaçladık. Bu özel günde, bayram törenlerine katılamayan hasta çocuklara bayramı getirmek istedik. Bu düşünceye okulumuzda lösemi hastası olan iki öğrencimiz ilham kaynağı oldu. Bu vesile ile öğrencililerimizi ve şu an tedavi görmekte olan tüm çocuklara acil şifalar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Etkinlik, çocuklara hediyelerin verilmesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: