Adü Didim Myo Öğrencileri Af İstedi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu’nun hazırlık sınıfı derslerinden kalan öğrencileri Rektörlükten af istedi.Adnan...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu’nun hazırlık sınıfı derslerinden kalan öğrencileri Rektörlükten af istedi.

Adnan Menderes Üniversite Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri hazırlık sınıfından kaldıkları için okulu bitiremediklerini belirterek rektörlükten af istedi. Didim Altınkum Yalı Caddesinde bulunan Didim Belediyesine ait Barış Kafeteryası önünde toplanan gençler af taleplerini iletmek için talepte bulundu.

Öğrencilerden Alican Şahingöz, yaptığı açıklamada; “2009 ve 2010 yılı girişli öğrenciler burada yaklaşık 3-4 yıl olmasına rağmen hala bir af söz konusu değil. Hazırlık sınıfı İngilizce sınavlarına her girdiğimizde sonu hüsran oluyor. Didim MYO’dan 200 kişi giriyorsa bu öğrencilerin ancak 6’sı sınavdan geçiyor. Soruyorum; suç öğrenci de mi, okulda mı? Artık yetkililer bize yardım elini uzatsın. Bizler yapabiliyor olsak zaten dersi ilk sınavda verirdik. Hazırlık kalksın, mezunlar artsın” dedi.

Reklam
Reklam

Öğrenciler açıklamanın ardından rektörlüğü alkışlarla protesto ederken, açıklama olaysız dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: