ADÜ öğretim üyelerinin kitabı yayımlandı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Berfin Kart ve Doç. Dr. Cengiz İskender Özkan’ın yazılarının yer aldığı Wittgenstein’ın temel kavramlarını ve sorunlarını tartışan “L. Wittgenstein Temel Kavram ve Sorunlar” adlı kitabı yayımlandı.
Felsefe Bölümünde Dil, Mantık ve Bilim Felsefesi derslerini veren Doç. Dr. Cengiz İskender Özkan kitaba “Frege ve Russell’ın Düşüncelerinin Etkisinde Tractatus’ta Mantıksal Uzay Düşüncesi” konulu yazısıyla; Etik, Estetik, Sanat Felsefesi ve İnsan Hakları derslerini veren Doç. Dr. Berfin Kart ise “Wittgenstein’da Sanat ve Estetik Yargı Sorunu” konulu yazısıyla katkı sağladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz