Adü "riccon İlhan Doğan"ı Ağırladı

Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (ADÜSEM), "Riccon Tekniği"nin dünyaca ünlü ismi...

Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (ADÜSEM), "Riccon Tekniği"nin dünyaca ünlü ismi Riccon İlhan Doğan'ı konuk etti.

ADÜSEM'in "Riccon Tekniği" ile ilgili olarak düzenlediği eğitim seminerini ADÜ Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. "Mizah Tadında Eğitim" tekniği ile "Düşünce Okuma Teknikleri, Beden Dili ve İletişim" konularında gerçekleştirdiği seminerde Riccon İlhan, sıra dışı eğitim anlayışıyla katılımcılarla iç içe gerçekleştirdiği aktivitelerle farkını ortaya koydu.

Reklam
Reklam

Seminerin ilk bölümünde Etkili İletişim, Beden Dili ve Sözsüz İletişim, ikinci bölümünde ise Düşünce Okuma Teknikleri ve Kişisel Motivasyon üzerine eğitimler veren UNICEF Ödüllü ünlü eğitmen Riccon İlhan'ı, konuya ilgi duyan öğretim üyeleri ve öğrenciler başta olmak üzere toplam 358 kişi izledi.

İlhan Doğan'a teşekkür belgesini ve hediyesini ADÜSEM Müdürvekili Prof. Dr. Erdal Beşer takdim etti. Seminer, İlhan Doğan'ın "Düşünce Okuma Tekniği", "Bedenin Dili", "Şempanze Çocuklar" adlı kitaplarını katılımcılar için imzalaması ve tüm katılımcıların sahneye çıkıp İlhan Doğan ile fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz