ADÜ'de Mezuniyet Töreni

Adnan Menderes Üniversitesi'nden (ADÜ) mezun olan öğrencilere diplomaları verildi.

Adnan Menderes Üniversitesi'nden (ADÜ) mezun olan öğrencilere diplomaları verildi.

ADÜ 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı mezuniyet töreni Adnan Menderes Stadı'nda yapıldı.

Törene, Aydın Valisi Kerem Al, AK Parti Milletvekili Mehmet Erdem, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, sivil toplum örgütü temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Vali Kerem Al, her anne ve babanın üzerinde titrediği ve özenle yetiştirmeye çalıştığı evlatlarının yüksek öğrenimlerini tamamlarının gururunu yaşadıklarını belirterek, mezuniyet nedeniyle aldıkları diplomaların hayırlara vesile olmasını diledi.

Reklam
Reklam

Al, "Geleceğimizi güvenle emanet edeceğimiz bu gençlerimizi kutluyorum. Bugünün anlamı sizler için çok büyüktür. Üniversitemizin ve değerli öğretmenlerin sizlere sunduğu bilgi ve teknik donanım sağlamanın yanında birey olarak sorumluluklarını, paylaşmayı, dayanışmayı ve topluma karşı sorumluluklarını da öğrettiler. Elinize diplomalarınızı alarak memleketlerinize gideceksiniz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun" dedi.

ADÜ Rektörü Prof. Dr Mustafa Birincioğlu'da, bu yıl üniversite olarak 6 bin 512 öğrenci mezun verdiklerini söyledi.

Birincioğlu, "20 yaşında olan üniversitemizde bu yıl bin 243 akademik personel, bin 159 lisans üstü olmak üzere 28 bin 127 öğrenciye eğitim ve öğretim hizmeti verilmiştir. Bu yıl 6 bin 512 öğrenci mezun vermenin ayrı bir gururunu yaşıyoruz. Fakülte sayımız 11, Yüksekokul sayısı 7, Meslek yüksek okulu sayısı 17, uygulama ve araştırma merkezimizin sayısı 18' e yükselmiştir. Önümüzdeki yıllarda daha hızlı bir yapılanma ile daha fazla sayıda öğrenci beklemekteyiz" dedi.

Reklam
Reklam

Diplomalarını alan öğrenciler kep fırlattı.

Bu arada, tören sırasında Ahmet Tor isimli öğrenci kız arkadaşına evlenme teklifinde buldu. Tor, tören sırasında "Haticem Benimle Evlenirmisin" pankartı açtı.

ADÜ Yenipazar Meslek Yüksek Okulu Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümünden mezun olan Hatice Eroğlu, teklifi kabul etmesi, katılımcılardan alkış aldı.

Muhabir: Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: