Adü’den “doğayı Seviyorum, Sağlıklı Büyüyorum” Projesine Destek

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi’nde “Doğayı Seviyorum, Sağlıklı Büyüyorum’ projesi kapsamında düzenlenen etkinlikler renkli...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi’nde “Doğayı Seviyorum, Sağlıklı Büyüyorum’ projesi kapsamında düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Başkanlığı Ar-ge Bölümünde görevli Proje Sorumlusu Mustafa Uçar’ın koordinatörlüğünde, “Doğayı Seviyorum, Sağlıklı Büyüyorum” projesi çerçevesinde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Hafif düzey zihinsel yetersizliği bulunan öğrencilere doğa ve hayvan sevgisi kazandırmayı amaçlayan Doğayı Seviyorum, Sağlıklı Büyüyorum projesi çerçevesinde, ADÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Selçuk Göçmez, öğrencilere doğa, bitki ve canlı yaşamına ilişkin bir sunum yaptı. Sunumun ardından öğrenciler uygulamalı olarak ADÜ Ziraat Fakültesi alanına çeşitli türlerde fidan dikimini gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Doğayı Seviyorum, Sağlıklı Büyüyorum projesi kapsamında ADÜ Ziraat Fakültesi’nde düzenlenen etkinliklerde Gazipaşa Ortaokulu, Doktor Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu, Osman Yozgatlı Ortaokulu ve özel rehabilitasyon merkezi öğrencilerinden toplam 50 kişilik bir grup yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: