Adü’lü Gençler ‘bir Demet Çiçekle’ Büyüklerinin Gönlünü Aldı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, hazırladıkları “Bir Demet Çiçek...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, hazırladıkları “Bir Demet Çiçek Olup Gidiyoruz” adlı projeyle huzurevi sakinlerinin gönlünü aldı.

Adnan Menderes Üniversitesi Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Dersi kapsamında yürütülen “Bir Demet Çiçek Olup Gidiyoruz” isimli sosyal sorumluluk projesini Haluk Alıcık Huzurevi’ne yaptığı ziyaret ile gerçekleştirdi.

ADÜ Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlileri Filiz Gülsevin Ersöz ve Hüseyin Önlem Ersöz önderliğinde 19 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen ziyaret duygulu, renkli ve coşkulu anların yaşanmasına sahne oldu. Öğrenci ve huzurevi sakinleri buluşmasına Karacasu Hafız M. ve R. Kavurmacı Ortaokulu Müzik öğretmeni Erşan Ergün ve iki öğrencisi de keman, gitar ve piyanolarıyla eşlik etti.

Reklam
Reklam

Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksek Okulu öğrencileri huzurevine projelerinin teması olan nostaljik mendilleri ve Yüksekokul teknik programı öğrencilerinin yaptığı seramik ve deri ürünleri ile gitti. Mendiller ile unutulmuş eski bayram geleneğini hatırlatmak isteyen öğrenciler, büyüklerini ziyaret etmenin ve onlarla birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı. Proje hazırlıklarında heyecanla hediyeleri alan, hazırlayan ve paketleyen, proje tanıtım stantları, internet sayfaları açan Yüksekokul öğrencileri, bu proje ile unutulan bayram geleneklerimizi hatırlattı.

Kültürel miras değeri ve taşıyıcı olan büyüklerini ziyaret eden ADÜ’lü öğrenciler, huzurevlerinde kalan büyüklerini ziyaret ederek bu değerlerin kıymetinin bilinmesi gerektiğine dikkat çekmek istediklerini ifade etti.

“Bir Demet Çiçek Olup Gidiyoruz” adlı projede yer alan öğrenciler, projenin gerçekleştirilmesi için destek veren ADÜ Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksek Okulu

Müdürü Doç. Dr. Ramazan Kılıç, Öğretim Görevlisi Aylin Dilek, Haluk Alıcık Huzurevi personeli, Karacasu Belediyesi ve İşletmeci İsmail Hakkı Coşar’a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz