ADÜ'ye Tanıtım Filmi

Adnan Menderes Üniversitesi'nin (ADÜ) tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Türkçe ve İngilizce olarak tanıtım filmi hazırlandığı bildirildi.

Adnan Menderes Üniversitesi'nin (ADÜ) tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Türkçe ve İngilizce olarak tanıtım filmi hazırlandığı bildirildi.

ADÜ Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, üniversite merkez kampüsü ve yerleşkelerin görüntülerinin yer aldığı tanıtım filminin röportajlarla süslendiği belirtildi.

Filmin HD kalitesinde olduğunun belirtildiği açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Yönetmenliğini Yelda Çüçen Öke'nin, kameramanlığını Muammer Öztürk'ün yaptığı tanıtım filminin görsel efektlerini Toros Katılmış hazırladı. Bu yıl hazırlanan tanıtım filmi, etkinliklerde, tanıtım fuarlarında, ulusal ve yerel medyada gösterilerek yurt içi ve yurt dışında üniversitemizin tanıtımına önemli katkılar sağlayacağı düşünülmektedir."

Reklam
Reklam

Öte yandan üniversitenin 2012 yılı tanıtım filminin sosyal paylaşım siteleri ve salon etkinlikleri ile yaklaşık 51 bin 393 kişiye ulaştırıldığı ifade edildi.

Muhabir: Gökmen Şireci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz