Aerobik Cimnastik Yaş Grupları Dünya Kupası'na Doğru

KOCAELİ (AA) - Aerobik Cimnastik Milli Takımı, 7-11 Mayıs'da Bulgaristan'da düzenlenecek Aerobik Cimnastik Yaş Grupları Dünya Kupası hazırlıklarını Kocaeli'de sürdürüyor.

KOCAELİ - Aerobik Cimnastik Milli Takımı, 7-11 Mayıs'da Bulgaristan'da düzenlenecek Aerobik Cimnastik Yaş Grupları Dünya Kupası hazırlıklarını Kocaeli'de sürdürüyor. Yarışmaya 19 sporcuyla katılacak milli takım, tekler, çiftler, trio ve grup kategorilerinde 12-14, 15-17 ve 18 artı yaş gruplarında müsabakalara katılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cimnastik Salonu'nda çalışmalarına devam eden milli takımın antrenörü Elif Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmalara dün başladıklarını belirterek, 9 gün sürecek kamp süresince antrenmanların tek ve çift olarak devam edeceğini söyledi. Antrenörlerin, sporcuların yapacağı serileri hazırladığını ifade eden Yazıcı, bu seriler üzerinde tespit ettikleri eksikleri gidermeye çalışacaklarını kaydetti. Yazıcı, Türkiye'yi 19 sporcuyla en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirerek, "Bizim yetişen 12-14 yaş grubunda çok iyi sporcularımız var. Birçok dünya şampiyonasında da bu sporculardan güzel dereceler aldık. En son Slovakya'da yarıştılar, burada 3 tane altın madalya kazandık. Teklerde, çiftler ve triolarda güzel dereceler elde ettik. 15-17 yaş gruplarında da iyi sporcularımız var. 18 artıda yarışan kızımız, geçen yıl katıldığı Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir puan aldı. 12-14 yaş kategorisinden çok iyi sonuçlar bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: