Aesob Başkanı Sevimçok, Çelik’i Ziyaret Etti

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Kemer Şoförler ve Otomobilciler Odası...

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Kemer Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Alanya Şoförler, Nakliyeciler ve Otomobilciler Odası Başkanı Durmuş Ali Akkaya ile Kemer Taksi ve Otobüsçü Kooperatif başkanları ile birlikte Antalya Ulaştırma Bölge Müdürlüğü’ne atanan İlker Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalya Ulaştırma Bölge Müdürlüğü’ne atanan İlker Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette ulaşım esnafının sorunlarını ileten AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalya’nın turizm bölgesi olması sebebiyle ulaşım sektörü açısından zor bir yer olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

AESOB Başkanı Sevimçok özellikle Kemer ve Alanya’daki şoför esnafının korsan taşımacılık yapan kişiler yüzünden iş yapamaz duruma geldiklerini belirterek, “Bu durumun bir an evvel çözülmesi ve bu işin disiplin altına alınması lazım. Kontrol ve denetim lazım. Ulaşım esnafı otel içlerindeki rent-a car'lar ve korsan taşımacılık yaparak müşterilerini ellerinden alan bu kişilerden oldukça rahatsız. Şoför esnafı ekmeğini kazanabilmek amacıyla otelin önündeki durağında akşama kadar müşteri bekliyor ama otel içerisinden birisi geliyor ve esnafın müşterisini alarak dilediği yere götürüyor. Denetim yok, kontrol yok” şeklinde konuştu.

İlker Çelik ise sorunu bildiğini belirterek, “Burada bizim ihtiyacımız olan tek şey personel. Az sayıda personel var. Çoğu da vardiyalı olarak çalışıyor. Personel sıkıntımızın bir an evvel çözülmesi gerek. Bizler de denetim ve kontroller yapmak istiyoruz ve az sayıdaki personele rağmen hafta sonları bile denetim yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: