AESOB'a Kombineye Destek Ziyareti

Medical Park Antalyaspor Kulübü yöneticileri Emin Altıner ve Salih Peker, Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'u

Medical Park Antalyaspor Kulübü yöneticileri Emin Altıner ve Salih Peker, Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'u ziyaret etti.

Başkan Sevimçok ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Altıner ve Peker, kombine satışlarından elde edilecek gelirin kulüp açısından önemli olduğunu, bu konuda esnaf camiasının desteğini beklediklerini ifade ettiler.

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok da Medical Park Antalyaspor'un Antalya'nın ortak paydası olduğunu söyledi. Takımın bu sezondan itibaren maçlarını tekrar şehir merkezinde oynayacağını belirten Sevimçok, "Yeni sezon kombine fiyatlarının her gelir grubuna hitap ettiğini görüyoruz. Antalya'daki esnaf ve sanatkarlarımızın takımımıza kombine satın alarak ve maçlara gelerek destek olmasını arzu ediyoruz. Bu konuda üzerimize düşen çalışmayı yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

AESOB Yönetim Kurulu olarak Rixos Numaralı'dan 2 bin liralık 15 kombine satın alarak bu konuda ilk adımı atacağını ifade eden Sevimçok, 25 Ağustos'ta yapacakları toplantıda tüm esnaflara kombine satın almaları için çağrıda bulanacağını kaydetti.

Sevimçok, birliğe bağlı tüm oda ve esnaf kuruluşlarına yazı yazarak Medical Park Antalyaspor'dan kombine satın almaları için teşvik edeceklerini bildirdi.

Yöneticiler Emin Altıner ve Salih Peker, Başkan Sevimçok'a üzerinde isminin yazılı olduğu 7 numaralı forma hediye etti.

Muhabir: Şamil Kahveci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: