AESOB'dan CHP'ye Ziyaret

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Kök'ü ziyaret etti.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Kök'ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Kök, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kök, gelecek seçimlerde Kepez'i de alacaklarını söyleyerek, CHP'nin Antalya'da "yeni sürprizleri" olacağını kaydetti.

Sevimçok'un son Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında alınan yeni alışveriş merkezi yapılması konusunda CHP'nin neden karşı durmadığını sorması üzerine Devrim Kök, kararın AK Parti ve MHP grubu tarafından alınmış bir karar olduğunu, CHP grubundan bir kişi dışında hiç kimsenin "Evet" oyu kullanmadığını belirtti.

Reklam
Reklam

Abdullah Sevimçok da, başta siyasiler olmak üzere herkesin esnafı koruyup kollaması gerektiğini kaydederek, parti il başkanlarına bu açıdan büyük iş düştüğünü söyledi. Sevimçok, kenti idare eden ve belediye meclislerinde de masaya yatıran kişilerin, alışveriş merkezleri yerine geleceği düşünerek sonraki nesillere bırakılabilecek kalıcı eserlerin yapılmasına da imza atmaları gerektiğinin altını çizdi.

Muhabir: Bekir Bektaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: