AFAD Kurucusu Baltacı, Düzenlenen Etkinlikle Anıldı

Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği (AFAD) kurucusu Mehmet Baltacı, ölümünün altıncı yılında dernek üyeleri tarafından düzenlenen törenle anıldı.

Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği kurucusu Mehmet Baltacı, ölümünün altıncı yılında dernek üyeleri tarafından düzenlenen törenle anıldı. AFAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, İboosman Caddesi'nde adını taşıyan parkta yapılan etkinliğe Baltacı'nın sevenlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Açıklamada görüşlerine yer verilen AFAD Başkanı Tahsin Sezer, bir çok kişinin Mehmet Baltacı sayesinde fotoğrafla tanıştığını belirterek, "AFAD için büyük risklere girdi. 12 Eylül'de aynı zamanda dernek merkezi olan işyeri kapandı. Üçüncü çocuğum dediği AFAD onun için her şeydi. Mehmet Baltacı'yı AFAD’dan ayrı düşünmek vefasızlıktır, kadir bilmezliktir. Parka adının verilmesine katkı veren tüm arkadaşlarıma ve parkı düzenleyen Seyhan Belediye Başkanı Sayın Azim Öztürk’e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: