AFAD, Van'a yardım ekipleri sevk ediyor

Van'da 6,6 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri...

Van'da 6,6 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri harekete geçti. Yakın illerde bulunan sivil arama kurtarma ekipleri Van'a sevk ediliyor. AFAD ayrıca merkezden de arama kurtarma için ekip göndermeye başladı.

ARTÇI SARSINTILAR OLDU
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE), Van Tabanlı köyündeki 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından Halkalı ve Kurubaş köyleri merkezli 4 deprem daha ölçüldüğünü açıkladı.
İnternet sitesinde yer alan bilgilere göre Kurubaş köyünde saat 14.10 itibariyle 4.7; Halkalı köyünde saat 14.32'de 5.5, saat 14:44'de Güvençli'de 4.3; saat 15.03'te Özyurt'ta 4.3 büyüklüğünde dört deprem yaşandı. Van Tabanlı merkezli depremde artçı depremler olmaya devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz