AFAD'ın Yeni Hizmet Binası Hizmete Açıldı

BİTLİS (AA) - Bitlis'te yapımı tamamlanan İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bitlis'te yapımı tamamlanan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Vali Orhan Öztürk, AK Parti Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz, Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Fuat Oktay ve kurum amirleri katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından beraberindekilerle hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Öztürk, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Maşallah Bayav'dan bilgi aldı. İncelemelerin ardından Oktay, Vali Öztürk'e el işlemeli çini vazo hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: