AFDİ Öğrencilerine Ağız Ve Diş Taraması

Kastamonu Toplum Sağlığı Merkezi Ağız ve Diş Sağlığı doktorları, Ali Fuat Darende İlkokulu (AFDİ) öğrencilerine...

Kastamonu Toplum Sağlığı Merkezi Ağız ve Diş Sağlığı doktorları, Ali Fuat Darende İlkokulu (AFDİ) öğrencilerine ücretsiz ağız ve diş sağlığı taraması yaptı.

Çocukların genelde dişçilerden korktuğunu dile getiren diş hekimleri, miniklerin ilgisinden memnun kaldı. Çocuklara "dişlerinizi sık sık fırçalayın" tavsiyesinde bulunan doktorlar, dişlerinde sorun gördükleri miniklerle ilgili öğretmenlerine, velilere iletilmek üzere bilgiler verdi.
Minikler, ağız ve diş sağlığı kontrolü sonrasında doktorlara dişlerini düzenli olarak fırçalama sözü verdi.

Reklam
Reklam

Ağız ve diş sağlığı kontrollerinde okul müdürü Niyazi Horuzoğlu ile müdür yardımcıları ve sınıf öğretmenleri de hazır bulundu. Öğrencilere yönelik yapılan ağız ve diş sağlığı tarama programına ilişkin bir açıklama yapan Horuzoğlu, ağız ve diş sağlığının tüm bireyler için büyük önem arz ettiğini, dişlere gösterilen özenin çocukların ileriki yaşlarda oluşabilecek sorunları engellediğine dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz