Afemek’in Düzenlediği Diksiyon Kursu Sona Erdi

Afyonkarahisar Belediyesi El Sanatları ve Mesleki Eğitim Kursları (AFEMEK) tarafından açılan diksiyon kursundan 20 kişi...

Afyonkarahisar Belediyesi El Sanatları ve Mesleki Eğitim Kursları (AFEMEK) tarafından açılan diksiyon kursundan 20 kişi mezun oldu.

Kişilerin, ortak iletişim ve yaşam dilimiz olan Türkçe'yi "doğru-güzel-etkileyici" kullanarak kültürel gelişimlerini sağlamak amacıyla düzenlenen diksiyon kursu tamamlandı. Etkili konuşma, düzgün cümleler kurabilmek, nefesi güçlendirmek, konularına uygun akıcı ve anlaşılır konuşma becerisini geliştirmek, anlaşılır ses çıkarabilmek, heceleri doğru vurgulayabilmek, kendini etkili biçimde ifade edebilmek, topluluk önünde konuşurken heyecanını kontrol edebilme konularında verilen eğitimler 64 saat sonunda tamamlandı. Bilgi Evi 1'de düzenlenen kurs sonunda kursu başarıyla tamamlayanların sertifikalarını önümüzdeki günlerde alması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Öğretmen Mehmet Yılmaz, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık'ı makamında ziyaret etti. Eğitimlerin başarılı ve verimli bir ortamda geçtiğini belirten Mehmet Yılmaz, son derslerini Akarçay'da piknik havasında yaptıklarını söyleyerek desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz