Afet Bilinci Eğitmen Eğitimi Tamamlandı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca düzenlenen “Afetlere Hazır Bir Türkiye için Bilinçlendirme ve Eğitim...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca düzenlenen “Afetlere Hazır Bir Türkiye için Bilinçlendirme ve Eğitim Seferberliği” kapsamında, Sakarya İl Afet Acil Durum Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen Afet Bilinci Eğitmen Eğitimleri tamamlandı.

Bu kapsamda hazırlanan program çerçevesinde eğitimler, 3-6 Nisan tarihleri arasında planlanan 1’nci oturum ile başlarken, 8-10 Nisan tarihinde yapılan 2’nci oturum ile sona erdi.

Eğitimin sonunda düzenlenen törende, Sakarya İl Afet Acil Durum Müdürü İsmail Dilaver, eğitime katılan tüm personeli ve eğitmenleri tebrik ederek çalışmalar hakkında başarılar dilerken yapılan eğitim çalışmasının ülkemize hayırlı olmasını temenni etti.

Reklam
Reklam

Eğitim seferberliği boyunca gerçekleştirilen her iki oturum sonunda: Sakarya, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Kastamonu, Kocaeli, Tekirdağ, Yalova ve Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüklerinden oluşturulan 64 personele eğitmenlik eğitimi verildi.

Sakarya İl Müdürlüğünden 8 personele eğitim verilirken eğitim verilen 8 personelin, 12 bin 500 kişiye afet bilinci eğitimi vereceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz