Afet ve Acil Durum personeliine kentsel dönüşüm ve zarar azaltma eğitimi

Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, personeline mikro bölgeleme, hasar görebilirlik, coğrafi bilgi sistemleri...

Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, personeline mikro bölgeleme, hasar görebilirlik, coğrafi bilgi sistemleri ve imar mevzuatı gibi konularda eğitim verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı eski danışmanlarından Prof. Dr. Metin İlkışık tarafından verilen seminer kapsamında teknik elemanlar kentsel dönüşüm ve zarar azaltma konularında eğitildi.
Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü teknik elemanları, meslek içi eğitim semineri kapsamında; ‘mikro bölgeleme, hasar görebilirlik, coğrafi bilgi sistemleri, şehir planlama, yasal konular olan imar mevzuat, kentsel dönüşüm ve zarar azaltma’ konularında bilgilendirildi.
İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı, seminerin çok faydalı geçtiğini belirtti. Tarı, "Eğitimle, teknik personelin, tek çatıda toplanan Afet Acil Durum Sistemi'ndeki görevleri en iyi şekilde yapması hedeflenmekte. Çok faydalı bir eğitim oldu. Bu tür çalışmalar aralıklarla yapılmakta.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz