Afganistan Halk Meclisi Başkanı Hamamönü’nü Gezdi

Hamamönü, Ankara’ya gelen yabancı heyetlerin ilk durağı olmaya devam ediyor. Afganistan Halk Meclisi Başkanı Abdülrauf...

Hamamönü, Ankara’ya gelen yabancı heyetlerin ilk durağı olmaya devam ediyor. Afganistan Halk Meclisi Başkanı Abdülrauf İbrahimi ve beraberindeki heyet, Ankara ziyareti kapsamında Hamamönü’nü gezdi.

Geçtiğimiz aylarda Afganistan’da yaşanan bir intihar saldırısında babası ve kardeşini kaybeden Afgan Meclis Başkanı İbrahimi, aynı saldırıda yaralanan ve Ankara Atatürk Hastanesi’nde tedavi gören diğer kardeşini ziyaret için Ankara’ya geldi. 19 - 26 Nisan haftasını Ankara’da geçirecek olan Afgan Meclis Başkanı, Ankara gezileri kapsamında Hamamönü’nü ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Tacettin Dergahı, Sanat Sokağı ve El Ürünleri Pazarı’nı gezen Afgan heyet, gezinin sonunda Kamil Paşa Konağı’nda çay içti ve Hamamönü’nü çok beğendiklerini dile getirerek başarılı belediyecilik çalışmaları için Altındağ Belediyesi’ni tebrik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: