Afganistan'da Kaçırılan Tır Şoförü Ailesiyle Görüştü

Afganistan'da 16 Nisan'da kaçırılan Adanalı tır şoförü Kerim Yeşil, serbest bırakıldıktan sonra bugün sabah telefonla...

Afganistan'da 16 Nisan'da kaçırılan Adanalı tır şoförü Kerim Yeşil, serbest bırakıldıktan sonra bugün sabah telefonla görüştüğü ailesiyle hasret giderdi.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesisi Mıdık Mahallesi'nde oturan Kerim Yeşil'in eşi Meryem Yeşil (53), kızı Aylin Bayar (32) ve oğlu Volkan Yeşil, sevinçli haberi alınca gözyaşlarını tutamadı.

Kerim Yeşil'in oğlu Volkan Yeşil, Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin gece kendisini arayarak, babasının serbest bırakıldığı haberini verdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Aldıkları haberle büyük sevinç yaşadıklarını söyleyen Yeşil, "Çok şükür babam kurtuldu. Babamla da bu sabah telefonla görüştük. İyi olduğunu söyledi. Kendisi şu an Afganistan'da en kısa zamanda dönmesini bekliyoruz" dedi.

Volkan Yeşil, babasının kurtarılmasında çaba gösteren Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na teşekkür etti.

Adanalı tır şoförü Kerim Yeşil, 16 Nisan'da Afganistan'ın kuzeyinde Andkhoy'dan Mezar-ı Şerif'e giderken Cevizcan'a bağlı Hoja Dokoh bölgesinde Taliban ile bağlantılı bir grup tarafından kaçırılmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: