AFJET, Şehit Aileleri Ve Gazilere Yüzde 60 Indirim Yaptı

Afyonkarahisar’da 12 bin konutu ısıtan Afyon Jeotermal AŞ (AFJET), şehit aileleri ve gazilere ısınma bedellerinde...

Afyonkarahisar’da 12 bin konutu ısıtan Afyon Jeotermal AŞ (AFJET), şehit aileleri ve gazilere ısınma bedellerinde yüzde 60 oranında indirim yaptı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, gösterdiği duyarlılık nedeniyle AFJET’e teşekkür etti. Daha önceden dernek olarak AFJET'e bir mektup yazarak, “Ülkemizin gerçek sahiplerinden olan şehit ailelerimize ve gazilerimize ısınmada indirim yapabilir misiniz?” diye sorduklarını belirten Kumartaşlı, olumlu cevap almalarının kendilerini oldukça mutlu ettiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Kumartaşlı, "Yapılan indirim sayesinde daha önceden 120 lira ödeyen şehit ailemiz ya da gazimiz 40–50 lira arasında ödeme yapacak. Bunun dışında Gazlıgöl Havzası'nda bir termal villayı alarak sosyal tesis gibi kullanmayı düşünüyoruz. Bizler ayrıca bölgemizdeki termal otellerden bizlere misafirlik vermelerini istiyoruz.” dedi.

Kumartaşlı, bunun otellere fazla yük getirmeyeceğini ifade ederek, böylelikle ailelerin senede 2 gün otelde kalma imkânına kavuşacaklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: