AFM'den kaza açıklaması

İSTANBUL (ANKA)- AFM Uluslararası Film Prodüksiyon Ticaret ve Sanayi A.Ş, dün İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerindeki, alt katlarında AFM Sinemaları'nın da yer aldığı Fitaş İşhanı'nın beşinci katından ön cephe camının düşmesi sonucu meydana gelen kazayla ilgili olarak AFM çalışanlarının kazayla ilgilerinin bulunmadığın bildirdi.

AFM'den yapılan yazılı açıklamada kaza sonucu binan önünden geçmekte olan 1'i ağır 6 kişinin yaralandığı belirtilerek şöyle denildi:

"Medyada yer aldığının aksine, AFM Uluslararası Film Prodüksiyon Ticaret ve Sanayi A.Ş, söz konusu binanın sadece -1, giriş ve birinci katlarında sinemacılık faaliyetini sürdürüyor. Bunun haricinde binanın hiçbir katında kiracılık sıfatı veya herhangi bir faaliyeti bulunmuyor. Olayla ilgili AFM çalışanlarının da hiçbir ilgisi yok.
Yaşanmış olan bu olay nedeniyle büyük üzüntü duyuyoruz. Olayın hemen ardından yaralılara gereken tüm müdahalede bulunan bina ve şirket çalışanları, yaralıların en yakın hastanelere kaldırılmasını sağlamış, şirketimizin tüm yöneticileri, hastaneleri bizzat ziyaret ederek yaralıları takip etmiş ve etmeye devam ediyor. Şu ana kadar yaralılardan 5'i taburcu edilmiş, 19 yaşındaki Ece Turhan isimli yaralının durumu ise ciddiyetini korumaktadır. Olayın nedeninin ve tüm sorumluların belirlenmesi için gerekli tüm hukuki işlemler başlatılmıştır ve devam etmektedir. Olay nedeniyle duyduğumuz derin üzüntüyü bir kez daha kamuoyuyla paylaşmak isteriz. Yaralanan kişilere ve yakınlarına acil şifalar dileriz"

Reklam
Reklam