Afrikalı Teknik Heyet, Bolu Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Afrikalı teknik heyet, Bolu Belediyesi'ni ziyaret etti.

Afrikalı teknik heyet, Bolu Belediyesi'ni ziyaret etti.

İslam Kalkınma Bankası ve Enerji Bakanlığı'nın organizasyonuyla Türkiye'de yenilenebilir enerji alanındaki gelişmeleri ve bu amaçtan yola çıkarak hayata geçirilen tesisleri incelemek üzere 24 Eylül'de Türkiye'ye gelen Afrikalı heyet, Bolu Belediyesi'ni ziyaret etti.

Enerji Bakanlığı yetkilileri nezaretinde Afrika'nın Gambiya, Senegal ve Moritanya gibi çeşitli ülkelerinden bir araya gelen 14 kişilik teknik heyet ve Enerji Bakanlığı yetkilileri, belediye başkan yardımcıları Abdulkadir Key ve Mehmet Zübeyr Serin tarafından karşılandı.

Reklam
Reklam

Afrikalı heyet, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zübeyr Serin nezaretinde belediyenin hayata geçirdiği atık su, temiz su ve CNG tesislerine götürülerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Afrikalı teknik heyet, 5 gün boyunca Türkiye'de farklı şehirlere ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşların hizmetine sunulmuş olan çevre projelerini inceleyecek ve yetkililerden bilgi alacak.

Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: