Afşin Kaymakamı Arıcan:

Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) yardıma muhtaçların yarasını sardığını bildirdi.

Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) yardıma muhtaçların yarasını sardığını bildirdi.

Arıcan, yaptığı açıklamada, vakfın ihtiyaç sahibi ailelere kömür, gıda, sağlık, ev, eğitim gibi yardımlarda bulunduğunu belirtti. Yardımlara her ay periyodik olarak devam edildiğini hatırlatan Arıcan, şunları kaydetti:

"Kurban bayramında maddi durumu iyi olmayan 2 bin 906 vatandaşımıza yardımlarda bulunduk ve yardımlarımız hala devam etmektedir. Bunun yanında 792 ailemize eğitim yardımı yapıldı. Vakfa aktarılan 237 bin 750 TL'yi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. SYDV, yardıma muhtaçların yarasını sarıyor." Kış öncesi 3 bin 750 ton kömür dağıtımının tamamlandığını ifade eden Arıcan, ayrıca eşi vefat eden 227 kadına iki ayda bir 500 TL ödediklerini vurguladı. Arıcan, tüp bebek için müracaat eden 2 ailenin başvurusunu da değerlendiklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Muhabir: İdris Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: