Afyon Belediyesi, Kanlıca Mahallesi'ne bilgi evi yaptıracak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kanlıca Mahallesi'ne bilgi evi yapacaklarını söyledi.Burhanettin Çoban, Kanlıca Mahallesi Ertaş...

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kanlıca Mahallesi'ne bilgi evi yapacaklarını söyledi.
Burhanettin Çoban, Kanlıca Mahallesi Ertaş Sitesi'nde vatandaşlarla yemekte bir araya geldi. Belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendiren Çoban, mahalleye bilgi evi yapacaklarını müjdeleyerek, genç nesillere geleceğe daha iyi hazırlanma imkânı sunacaklarını belirtti.
Bilgi Evleri Projesi'nin ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği getirdiğine dikkat çeken Çoban, şimdiye kadar 7 bilgi evini hayata geçirdiklerini, sekizinci ve son bilgi evini Kanlıca Mahallesi'ne yapacaklarını kaydetti.
Çoban, bilgi evlerinde dershaneye gitmeye gücü yetmeyen, ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına çağın getirdiği teknolojik imkânlardan faydalanarak geleceğe hazırlanama imkânı sunduklarını ifade etti. Belediye olarak kentin sorunlarını çözme, yeni projeler hayata geçirme yanında eğitime de ciddi katkı sağladıklarını anlatan Çoban, şehrin alt yapı, içme suyu gibi 50 yıllık sorunlarını çözdüklerini dile getirdi.
Kanlıca Mahallesi muhtarı Ahmet Karaali de Afyonkarahisar Belediyesi'nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, mahalle sakinleri adına Çoban ve ekibine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz