Afyon Kurtarma Grubu, enkazdan canlı çıkarmanın sevincini yaşıyor

Afyonkarahisar Kurtarma Grubu Erciş’i vuran depremde 108 saat sonra enkaz altında canlı çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor....

Afyonkarahisar Kurtarma Grubu Erciş’i vuran depremde 108 saat sonra enkaz altında canlı çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor.
Gece gündüz demeden 42 kişilik ekiple bölgede kurtarma çalışmalarında bulunan Afyon Grubu, bugün sabah saat 02.10 sıralarında Van Yolu üzerinde yıkılan Sevgi Apartmanı’nda 12 yaşında Ferhat Tokay'ı canlı çıkardı.
Afyonkarahisar Arama ve Kurtarma Grubu görevlilerinden Fatih Müftüoğlu, Cihan Haber Ajansı(Cihan)'na yaptığı açıklamada, 42 personel ve yedi araçla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Müftüoğlu. “Ekibimiz dün gece çok mutlu bir olaya şahit oldu. Gece saat 02.10 sıralarında 12 yaşlarında Ferhat Tokay isimli çocuğumuzu enkazdan sağ salim kurtardı. Tüm arkadaşlarımızı kutluyoruz.” dedi.
Gece enkazdan çıkartılan ve durumu iyi olduğu bildirilen Ferhat Tokay’ın tedavisine ise Van’da devam ediliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz