Afyonkarahisar 24 bin lale ile rengarenk oldu

Afyonkarahisar Belediyesi, yaz sezonu öncesi şehir içinde cadde ve kavşaklara 24 bin adet lale dikti....

Afyonkarahisar Belediyesi, yaz sezonu öncesi şehir içinde cadde ve kavşaklara 24 bin adet lale dikti. Baharda kentin görsel görünümünü güzelleştirmek için dikilen 5 ayrı renkteki lale ve sümbül soğanları şehre renk kattı.

Yaz mevsimi öncesinde Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park ve yeşil alanlarda mevsimlik çiçek dikimi ve düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmalar sırasında özellikle kavşaklar başta olmak üzere şehrin muhtelif bölgelerine dikilen laleler renkli görüntüler oluşturdu. Kente muazzam bir görüntü katan çiçekler, vatandaşların büyük beğenisini topluyor.

Reklam
Reklam

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kentin muhtelif yerlerine dikilen ve farklı bir hava katan çiçeklerin korunması konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu. Çoban, “Çiçekler dalında güzel. Şehre gelen yerli ve yabancılar açısından da hoş bir görüntü oluşturuyor. Bu çiçekleri koparmayalım, çiğnemeyelim. Çocuklarımızın da çiçeklere zarar vermemesi konusunda bilgilendirelim, uyaralım.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: