Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Toplandı

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Genel Kurul toplantısı yapıldı.Afyonkarahisar Belediye binasında gerçekleştirilen toplantı, saygı duşunda bulunulması...

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Afyonkarahisar Belediye binasında gerçekleştirilen toplantı, saygı duşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı. Oluşturulan Divan Heyeti Başkanlığı’na Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir, üyeliklerine ise Kadınlar Meclisi Başkanı S. Selcen Hıdıroğlu ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ayfer Örten seçildi.

Toplantıda konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kentin idarecilerinin 'Ben de bu şehrin bir insanıyım' düşüncesiyle Afyonkarahisar'ın gelişmesi ve modern bir kent olması yönünde hedefe kilitlenmesi gerektiğini belirtti. Kent Konseyi ile birlikte çok güzel projelere imza attıklarını aktaran Başkan Çoban, Konseyin ürettiği projelerin, belediye çalışmalarına ışık tutuğunu dile getirdi. Afyonkarahisar'ın modern bir kent olması yolunda işbirliğinin önemini belirten Başkan Çoban, "Afyonkarahisar, kilitlenmiş olduğu hedefe varma noktasında büyük sıkıntıları atlatmış durumda. Çünkü sahip olduğumuz vizyon ve 3 buçuk yılda gösterdiğimiz performansla sanıyorum ki birçok insanda, Afyonkarahisar'ın iyi yolda olduğu kanaati oluştu" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir ise, göreve başladıkları günden bu tarafa şeffaf bir yönetim sergilemeye özen gösterdiklerini söyleyen Birliktir, Afyonkarahisar’ın yaşanılabilir bir kent olması için her gayreti gösterdiklerini ve göstermeye de devam edeceklerini belirtti. Kent konseylerinde herhangi bir siyasi görüşün olmaması gerektiğini savunan Birliktir, "Burada her siyasi görüşten insanın olması gerekir. Kent konseylerinin de kuruluş amacı budur. Biz de Afyonkarahisar Kent Konseyi olarak yasalar çerçevesinde hiç kimsenin siyasi görüşüne bakmadan her türlü görüşe saygı duyuyoruz ve değerlendiriyoruz. Biz bu yönüyle örnek bir kent konseyi olduğumuzu düşünüyoruz. Geldiğimiz bu süreçte başkanımıza ve meclisimize çeşitli önerilerde bulunduk. Bugüne kadar ne talep etmişsek yerine geldi” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: