Afyonkarahisar İgm Temmuz Ayı Çalışmaları Sona Erdi

Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin bölge hastanesi olması...

Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin bölge hastanesi olması için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü kaydederek, “Bu kentten başka bir kente hasta gitmemesi için, vatandaşın ihtiyacı olan her şeyi hastanemizde bulunduracağız” dedi.

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi’nin (İGM) bugün gerçekleştirilen temmuz ayı çalışmalarının 5. birleşimde Dr. Ayhan Erenoğlu, meclis üyelerine yaptığı bilgilendirmede, hastane çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kamu Hastaneleri Birliği kurulmadan önce kentte sağlık yatırımları gerçekleştirilmesine rağmen sağlık sisteminin istenilen düzeyde hizmet veremediğini kaydederek, “Bunun en iyi örneği de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin eski yeriydi” dedi.

Reklam
Reklam

Yeni yapılan Devlet Hastanesi’nin bütün eksikliklerinin giderildiğini ve şuanda hizmet kalitesi noktasında üst düzeyde hizmet verdiğini dile getiren Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, şunları söyledi:

“Hastanemizin fiziki anlamda ki birçok eksikliklerimizi giderdik. 27 yoğun bakım ünitesini 40’a çıkardık. Şimdi kent dışından hasta almaya başladık. Hastanemizin en büyük sorunu MR sorunuydu. Bunu da çoğu hastanede bulunmayan bir MR cihazı alarak bu sorunu giderdik. Yoğun bakım yatağını 50’ye çıkarıyoruz. Yakında da bunu 60’a çıkaracağız. Kentimizden başka bir kente hasta gitmemesi için vatandaşın ihtiyacı olan her şeyi hastanemizde bulunduracağız. Bu nedenle nükleer tıp merkezini de kurduk. Bu özelliklerdeki nükleer tıp cihazımız üniversitede bile yok. Onlarda bu cihazı kullanacak. Yapacağımız en büyük amacımız vatandaşa hizmet edip dua almak. Bu millete hizmet etmekten daha büyük gayemiz olamaz.”

Gerçekleştirilen bilgilendirmenin ardından İGM’nin temmuz ayı çalışmalarının son birleşimi komisyon raporlarının görüşülmesi ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: