Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne Atama

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atanan Müjdat Karagöz, görevine başladı.

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atanan Müjdat Karagöz, görevine başladı.

Müdür Vekili Hasan Şahin'in Polis Başmüfettişliği'nde görevlendirilmesinin ardından Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atanan Karagöz, okul girişinde tören kıtası eşliğinde yönetim ve eğitim kadrosunca karşılandı.

Karagöz, daha sonra makamında burada gazetecilere yaptığı açıklamada, İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken terfi ettirilerek Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu'na atandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Merhum ağabeyinin bir dönem görev yaptığı Afyonkarahisar'ın kendileri için ayrı bir önemi bulunduğunu dile getiren Karagöz, "Mesleğimde ilk görev yerim Polis Okuluydu. Okul Müdürümüz Hasan Şahin'in yürüttüğü güzel çalışmaların üzerine yenilerini ekleyerek, bir şeyler katarak, okulumuza, teşkilatımıza, ilimize katkı sağlamak istiyoruz" dedi.

Muhabir: Serdar Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: