Afyonkarahisar Ticaret Borsası çocukları sevindirdi

Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye kışlık ayakkabı ve mont yardımı yaptı. ...

Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye kışlık ayakkabı ve mont yardımı yaptı.
Afyonkarahisar Belediyesi'nin koordinatörlüğünde yapılan dağıtımlara Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile ATB Başkanı Mehmet Mühsürler de katıldı.
Başkan Çoban, Ticaret Borsası tarafından 3 yıldır geleneksel hale getirilen yardımların oldukça anlamlı olduğunu söyledi. Çoban, "Dağıtılan bu emtiaları Ticaret Borsamız satın aldı. Belediyemiz koordinatörlüğünde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımı yapılıyor. 600'e yakın öğrencimiz bu yardımdan faydalanacak. İlimizin çocuklarına sahip çıkarak, onları kışın soğukta bırakmayan Ticaret Borsamıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler de öğrencileri bayram öncesi sevindirmek istediklerini dile getirerek, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a organizasyona verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz