Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun EşiEsma Balkanlıoğlu'ndan Şehit Ailelerine Ziyaret

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit'in eşi Funda Akşit ile Şehit

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit'in eşi Funda Akşit ile Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Şerife Akgül'le birlikte iki şehit ailesini evinde ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamada, ziyarete ilk olarak, 8 Kasım 2007 tarihinde İzmir'in Çiğli ilçesinde eğitim uçuşu sırasında şehit olan Pilot Teğmen Muzaffer Gümüş'ün ailesini daha sonra da 8 Eylül 2011 tarihinde Sivas'ın İmranlı ilçesinde görev sırasında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş İsmail Çınar'ın ailesini ziyaret ettiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Esma Balkanlıoğlu, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, vatanın bölünmez bütünlüğü için görev yapan ve bu uğurda canlarını feda eden şehitlerin ailelerini ziyaret etmenin ve her zaman onların yanında olmanın kendileri açısından büyük bir görev olduğunu belirtti.

Muhabir: Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz