Afyonkarahisar'a 425 bin euroluk dozer

Afyonkarahisar Belediyesi, dağlık ve kayalık alanlarda yol yapımında kullanılmak üzere 425 bin euroya dozer aldı....

Afyonkarahisar Belediyesi, dağlık ve kayalık alanlarda yol yapımında kullanılmak üzere 425 bin euroya dozer aldı. Belediye, son alınan dozer ile birlikte son 2 yıl içerisinde iş makinesine 6 milyon TL para harcadı.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Anıtpark önünde yeni alınan aracın tanıtımını yaptı. Çoban, belediye olarak yeniliklere, ilklere imza atmaya devam ettiklerini söyledi. Belediye tarihinde ilk kez bir dozer iş makinesiyle Afyonkarahisar’a hizmet etmeye başlayacaklarını dile getiren Çoban, belediyenin son 2 yıl içerisinde araç, gereç parkını, iş makinesi parkını çok büyük ölçüde yenilediğini, geliştirdiğini ve büyüttüğünü bildirdi. Afyonkarahisar'ın etrafının yüksek dağlarla ve kayalıklarla çevrili olduğunu hatırlatan Çoban, “Hıdırlık tepesinde, İnaz arsalarında ve benzer yerlerde çeşitli yol problemleriyle karşı karşıya kalıyoruz. Maalesef bu yollarımızı açarken çok sıkıntı çekiyorduk. Örneğin Hıdırlık yolunu açmakta baya zorlandık. Bunları gördükten sonra belediye olarak dedik ki bir tane dozer satın alalım. Son model bir dozeri KDV hariç 425 bin euroya aldık. Bu da Türk parası olarak 1 milyon lirayı geçiyor. Parasını peşin ödedik ve dozer teslim edildi.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz