Afyonkarahisar’da 2013 Yılında Sağlık Ve Sosyal Hizmet Kolunda Yetkili Sendika Sağlık-sen Oldu

Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdülkadir Hız, 2013 yılında da kentte sağlık ve sosyal hizmet kolunda...

Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdülkadir Hız, 2013 yılında da kentte sağlık ve sosyal hizmet kolunda 2 bin 416 üye sayısı ile yetkili sendika unvanına sahip olduklarını söyledi.

Sağlık ve sosyal hizmet kolunda 4 yıldır üst üste yetkili olan Memur Sendikaları Konfederasyonu’na (Memur-Sen), yetkili sendika olmayı başardıklarını belirten Hız, başarılarının artarak devam edeceğini kaydetti. Bu başarının sağlık ve sosyal hizmet çalışanları kolunda 2 bin 612 üye ile sağlandığını anlatan Hız, “Sendikamız Sağlık-Sen bu yıl içerisinde yüzde 10 oranında büyüyerek, 4 yıldır korumuş olduğu yetkisini, profesyonel bir ekip çalışması ile 2013 yılında da sağlamaya devam etti. Bütün teşkilatlarımızın çok büyük özverilerle yapmış olduğu çalışmalar sendikamızı yetkide 5. yetki yılına taşıdı. Sahada yaptığımız çalışmalarda tüm teşkilatımız son derece üstün gayretlerle Sağlık-Sen’in yetki mücadelesine omuz verdi. Hiçbir baskı, zorluk, iftira, karalama bizi yolumuzdan döndürmedi. İnandık, çalıştık ve başardık. Bütün Sağlık-Sen teşkilatını yürekten kutluyor, tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: