Afyonkarahisar'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Afyonkarahisar’da, henüz neden çıktığı belli olmayan bir olayda bir kişi bıçak darbeleriyle hayatını kaybederken bir...

Afyonkarahisar’da, henüz neden çıktığı belli olmayan bir olayda bir kişi bıçak darbeleriyle hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, olay Erkmen beldesi TOKİ konutlarında Afyonkarahisar Barosu avukatlarından Ersan Tolga Büyükmeriç (25)’in evinde meydana geldi. Büyükmeriç merkeze bağlı Erkmen beldesi TOKİ konutlarındaki evinden sabaha karşı yaralı halde çıkarak komşularından yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, söz konusu evde Aykut Uğur (22) adlı kişinin cesedini buldu.
Yapılan incelemede Büyükmeriç ve Uğur'un uzun süre bıçaklarla kavga ettiği, evin değişik yerlerinde, duvarlarında ve eşyalarında kan izlerinin olduğu belirlendi. Uğur'un cesedi ile yaralı Büyükmeriç'in vücutlarında çok sayıda bıçak darbelerinin olduğu öğrenildi. Yaralı Avukat Büyükmeriç Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz