Afyonkarahisar'da "Doğa Ve Çevre" Konulu Fotoğraf Sergisi

Çevre Haftası dolayısıyla Kent Konseyi İmar Çevre Çalışma Grubu, Çevre Hizmetleri Birliği ve Afyonkarahisar Çevre Dostu Çalışanları Derneği (AFÇEVDER) işbirliğiyle

Çevre Haftası dolayısıyla Kent Konseyi İmar Çevre Çalışma Grubu, Çevre Hizmetleri Birliği ve Afyonkarahisar Çevre Dostu Çalışanları Derneği (AFÇEVDER) işbirliğiyle Anıtpark'ta "Doğa ve Çevre" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin çeşitli mekanlarından doğa ve çevre görüntülerinin yer aldığı sergide 50 fotoğraf yer alıyor.

Serginin açılış törenine, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vahit Okumuşer, Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürü Mehmet Kuşçu ve Kent Konseyi Başkanı Emin Birliktir, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten ve Çevre Hizmetleri Birlik Müdürü Mehmet Durak ve sanatseverler katıldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Canan Tükelay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz